Mint lathatjok, nincs ekezetem, de remelem igy is ertheto leszek, szoval elindultunk Budapestrol, aztan tesco helyett madaras tesco lett, aztan irany zokkeno mentesen a hatar, elott meg tankolas valami vilagvarosba egy benzinkutnal, ahol ket fajta sort lehetett valasztani Kimmel egyiket sem ismerte,de azert vett egyet 145HUF-ert, nem baj, majd holnap fosik.. Majd megerkeztunk a hatarhoz, ahol magyar reszrol semmi gondunk nem volt, kaptunk pecsetet a vam papirra, hogy kivihetunk mindent, arrol nem esett szo, hogy vissza is hozhatjuk-e oket.. No nem baj.. Szoval atgurultunk a horvat hatarhoz, ahol sejtettuk, hogy gond lesz.. az alljanak felre, es a megnezi mit tehet de kell az ATA carnet kartya kulonben.. nem hangzott tul jol. Varattak minket egy jo 20percet, addig eltunket, majd vissza jott a Vamos, hogy ok, atmehetunk utoljara, de legkozelebb legyen ATA kartyank.. lesz, megigertuk, addig alljon fellabon.. Azt hittuk itt mar hawaii lesz.. de nem.. a border police ekkor kezdett el szemetkedni, es eltunt, majd felhivatta velunk a szervezot, persze a mi telefonunkrol, mert neki ingyen lett volna, majd egy kis szenvedes utan, adva kuma nagy stemplit az utlevelunkben, tovabbengedett.. Aztan megtudtuk mi az a Macskigyo, es hogy Pityesz egy beteges bogre-fetisiszta.. na nem baj, o a mi kis csulokunk! Jojo meg mindig hippi, de azt hiszem, most ferfiruha van rajta.. korantsem vagyok benne biztos..

A lenyeg, rendben megerkeztunk, kaptunk nagyon finom paradicsomtrutyis izetesztat, olivabogyoval... 7-est megerdemel! 10-es skalan, igerjuk mindent osztalyzunk.. a hazigazdak eppen fuvet szivnak mogottunk.. 10/10-es tempoban.. a sor fasza a Kimmel szerint, azt gondolja 10/10-es de szerintem csak a ket literes uveg latvanya halvanyitotta el tisztanlatasat.. ne es ez nem borsodi bivaly..

Most lassan indulunk a klubba soundcheckre, es aztan majd negyed ejfelkor szinpadra lepunk, hogy meghoditsuk horvatorszagot.. haha..

Egyebkent pocs, pina, rizseshus... na es persze a KUMA MACSKIGYO!!! Egyebkent egy kuma kuna-nk sincs!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyalm.blog.hu/api/trackback/id/tr621044507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skarface 2009.04.03. 19:52:25

Ékezetet se vihettetek a horvátokhoz?

skaos · http://myspace.com/originalmayer 2009.04.03. 22:24:08

kimmölé" ihat sert nincs update-n? hmm

skaos · http://myspace.com/originalmayer 2009.04.03. 22:25:01

@skarface: gondolom nem fért be a kerekes heringdobozba
süti beállítások módosítása