Szóval ott tartottunk, hogy elindultunk Firenzéből, és teljesen zökkenőmentesen megérkeztünk Torinoba, ahol viszonylag hamar megtaláltuk a klubbot. Előtt már ott állt régi haverunk Eugénio a Youngangből, ami közbe feloszlott, és már a Bullbrigade-nevü zenekarban tolja. A klub baromi jó volt, egy két szintes házikóban, ahol a felső emeleten volt a koncertterem, alul meg ilyen shop féleség. Bepakoltunk, és megcsináltuk a soundchecket, sajnos a PA itt is hagyott némi kivetnivalót, nem igazán szoltak a kontrolok! A kaja viszont.. na az TÖKÉLETES volt! Hideg tészta volt, ilyen olajos sajtos paradicsomos szoszban, mellé rengeteg ilyen egyfalatos kaja, a keksz szerü hajókba töltött trunyin keresztül, a sütik, gyümölcsök. Jól laktunk, a backstage-ben is volt böven sör is meg üditő is. Arra nem lehetett panasz. Viszont sajnos ember elég kevés volt, egy max 50-60ember lehetett, de a kis klubnak hála, azért nem tünt üresnek a terem. A koncert viszonylag jól lement, bár be kell vallani mi nem voltunk a toppon aznap este. Sikeresen eladtunk pár polót is. A koncert után a szállás után kérdezve, egy embernek szurkoltunk, hogy csak ne ö nála. Természetesen ö volt a szállásadónk, egy 50körüli gonosz kis harrypotter imitátornak kinéző pedofil fószer. Amint indultunk, mondta hogy valaki beülhet hozzá, persze Steffent raktuk át, hogy nála van csak telefon. De  amikor láttam, hogy egy 5-ös cabrio bmw-be ülnek be, akkor elgondolkodtam, hogy azért azt én is kiprobáltam volna. A szállásra érve is meglepedés fogadott, egy 19századi hatalmas épületben, a negyedik emeleten volt egy hatalmas lakása, aminek a nappali/dolgozó szobáját megkaptuk. Annyi könyv vett körül minket, amit még könyvtárban is ritkán láttuk, és a pedofil öregből, hirtelen elötört egy barátságos fószer. Megtudtuk, hogy az addig idiótának hitt csóka, emberjogi ügyvéd, és nagyon tetszik neki a zenénk, régen meg nagy mozgalmista volt, igazi tarajos punk. A tanúlság, sose itélj elsőre. 1-2 fele már ágyban is voltunk! Másnap én és Kimmel korán felkeltünk, hogy bemenjünk a belvárosba, és ez nagyon jó ötletnek bizonyult, olyan kapucsinot mint olaszországban, talán sehol máshol nem ihat ez ember. Zseniális volt! Mindezt kb 1 euróért. Aztán továbbsétálva a városban megtaláltuk a piacot, nem nagyon volt más választásunk, bementünk. Természtesen kisértésbe is estünk a gyümölcsök láttán.. a 2euró egy kiló eperért, ami hihetetlen guszta volt, kb öklöm felényi eperszemek, szép pirosak.. Szóval elhatároztuk, hogy gyümölcsöt reggelizünk.. Vettünk még almát és narancsot, persze olcsóbb áron mint magyarországon.. szomorú ez..

Aztán visszamentünk a szállásra, többiek még persze kész se voltak, igy fél óra késéssel tudtunk elindulni franciországba.. Meg vagyunk áldva "bocsottfelejtettema" tagokkal rendesen..

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyalm.blog.hu/api/trackback/id/tr331057015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imamica 2009.04.10. 08:10:22

Szia Kuttymorgó !

Örülök , hogy olvastam a folytatást.
Mégegyszer nagyon boldog névnapot kivánok neked.
Sok puszi Anya
süti beállítások módosítása