Na szoval, ott hagytuk abba legutobb, hogy megerkeztunk osijekbe es megettuk a meleg paradicsomtrutyis kajat, aztan a Kimmel azt mondta a sorre, hogy 10/10, de termeszetesen kesobb rajott, hogy nem er annyit, most ugy gondolja, hogy, 8/10-et ert csak. Szoval ott voltunk a szallasadonknal, akirol megtudtuk, hogy, egy kessel dobott ki valamilyen zenekart, mert nem votlak neki szimpatikusak. Jo elojel. Szoval a klub, ott volt kb 300 meterre a szallastol.. marmint a horvatok szerint.. szerintunk minimum 2 kilometer volt.. persze gyalog..A klub maga egy var aljaban volt, valoszinuleg borospince vagy borton, vagy egy kinzokamra volt, ilyen kafa tagsagis volt, tehat nekunk is tagga kellett valnunk, hogy bejussunk. Steffen aki ezen az esten kulonosen kitett magaert, errol kesobb, fel is irta maganak a German Arschloch nevet a kartyajara.. azt kell, hogy mondjam, illik ra a nev.. A soundcheck utan megjelent, mert a soundcheck elott atmentek a helyi foci ultrak klubjaba, olyan allapotban, hogy nem birt egyenesen allni, de nezni sem, es persze beszelni meg foleg nem, de az "egeszsegedre" szot sikeresen elsajatitotta! "brooafffgggoogdfgdrt" valahogy igy!

Na a helyen a koncert elott kaptunk nagyon kafa pizzakat, fejenkent egyet, es lespanoltunk a helyi focihuliganokkal, akik egesz szimpatikus es jo fejek voltak.. mar amelyik.. volt egy srac, aki azzal magyarazta a Thor Steinar pulcsijat (ami koztudottan egy neonaci marka) hogy csak ilyen pulcsi van a mereteben.. elhittuk neki..

Kozben szep lassan szallingoztak az emberek, es mire kezdtunk kb200 ember volt, egy kicsit fura koncert lett, mert egesz uj volt az embereknek ez a zene, vagy csak most lattak eloszor ilyen jokepu sracokat a szinpadon, de vegig tancoltak.. a koncert felenel egy helyes kis begyes lany, felpattant a szinpadra es le akarta smarolni a Pityeszt, de az ugy megijedt mintha, bottal akartak volna verni. Ilyenek ezek a csucsokos macskigyok.

Jatszottunk egy orat kb, aztan afterpartiztunk egy picit, Steffen csajozasi technikain rohogtunk. Megallt majd dolongelt, nezte a csajt.. majd minket nezett majd megint a csajt, persze azert gentleman volt, mert udvariasan elosztogatta az EN PIZZAM!!!!

Aztan nagy nehezen osszeszedtunk mindekit es indultunk a szallasra, a busszal levok mar elindultak korabban. Szoval en, Kimmel, Felix, Steffen, es ket horvat srac gyalog indultunk a szallasra, csak Steffen talalt egy diszkot, ahova be akart menni, csak ajto nem volt hozza, nem baj azert o boszen probalt benyitni a szomszedos egyhazi iskolaba, hal isten sikertelenul. Azert az utcan bele kotott meg az elo faba is, de foleg egy haromszor akkora eneklo Eszek szurkolorol kellett leszedni, akinel beakadhatott valami, mert folyamatosan ugyanazt enekelte korbe korbe..

Amugy Eszek nagyon szep, az emberek baratsagosak, a koncert jo volt, azert a haboru nyomai meg mindig latszanak, nehany helyen golyonyomok es egyeb.. eleg felelmetes..

Szoval, alvas majd reggel indulas olaszorszagba.. folyt kov hamarosan, ahogy nethez jutunk megint..

Osijek kepek:

http://balkanunderground.com/nggallery/page-8/album-2/gallery-46/

 

Kimmel, Kutya

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyalm.blog.hu/api/trackback/id/tr801048703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skandal 2009.04.08. 21:30:30

Zsír a sárga-fekete LM zászló! ;)
süti beállítások módosítása