E L I N D U L T U N K

2009.04.03. 11:44

Úton vagyunk, kicsit úgy érezzük magunkat mint a heringek, mert kb annyi hely nincs a buszban, hogy kiegyenesitsem a behajlitott lábamat.. Nem baj.. Megcélozzuk horvátországot, most eléggé irreálisnak tünik, hogy ennyi cuccot ne pakoltassanak ki velünk a határon, nem baj, majd szépen mosolygunk, és okosnak tettetjük magunkat.. nehéz lesz.. a németek hálisten elég csendben vannak, nem idegesitenek a hülye nyelvükkel, Csui vezet.. ahhoz képest, hogy NŐ egész jól.. most épp a budaörsi tescoba tartunk, ahol szerintem szokásos bulit megejtjük mert senkinek nincs egy KUMA KAJÁJA SEM!!!! Egyébként aki tudja mit jelent mi az a KUMA, az dobjon egy kommentet, köszönöm!

Csui épp váltani gyakorolo, de egyesből négyesbe nem mindig sikerül neki, van ez igy..

Folyt köv..

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyalm.blog.hu/api/trackback/id/tr711043655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skaos · http://myspace.com/originalmayer 2009.04.03. 17:48:44

KUMA> folyó Cisz-Kaukáziában; a Kubánterület Batalpasinszk részében fakad; ÉK-felé a Ters területen át a sztavropoli kormányzóságba jut s keleti irányban folyva, határvonalat képez ezen s az asztrakáni kormányzóság közt; aztán elvész a homokos mélyföldön és csak magas vizálláskor éri el a Kaspi-tengert. A K. 636 km. hosszu s vizterülete 38 624 km2; fő mellékfolyója a Podkumok.

süti beállítások módosítása